politica

Mesaj halucinant al lui Badalau. Compara suferinta lui Iisus cu „suferinta” provocata acum de izolare

Senatorul PSD Niculae Badalau, celebru pentru exprimarile suburbane, s-a caznit sa incropeasca un text pios de legat de Paste in care amesteca suferintele lui Iisus cu „suferinta” de a sta in izolare.

„Ganduri in Vinerea Neagra. Astazi este Vinerea Pastelui, Vinerea Patimilor, Vinerea Neagra. Este ziua in care Iisus a fost Rastignit si a Murit pe cruce pentru rascumpararea neamului omenesc.

Ne-a fost dat noua, oamenilor, sa traim astazi, cu o suferinta inzecita, semnificatia acestei zile sfinte: departe de Biserica, departe de obiceiurile care ne-au marcat viata si pe care le-am petrecut alaturi de bunii si strabunii nostri.

(…) Este pentru prima data cand suferinta Domnului Iisus Hristos este insotita si de suferinta noastra reala. Este, cu siguranta, o lectie pe care o primim si din care va trebui sa invatam din nou. Ce anume? Probabil ca ceea ce am calcat in picioare de mult: smerenia, credinta, bunatatea, milostenia.

Inseamna ca a venit timpul s-o invatam din nou, iar faptul ca asta se intampla chiar in zilele Patimilor Domnului ar trebui sa ne intareasca in credinta noastra”, a scris Badalau pe Facebook.

Citeste si: Badalau, injuratura vulgara in timpul audierii lui Marcel Vela: „Du-te in p…a mea si arata-i!” – Video

Badalau a fost nevoit sa demisioneze din conducerea PSD dupa ce le-a catalogat drept prostituate pe romanceel care lucreaza in strainatate.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

2 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

2 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

3 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

2 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

11 ore ago