Categories: actualitate

Norica Nicolai s-a transformat intr-un „buldog de paza” al penalilor. L-a atacat si pe Iohannis

Europarlamentarul Norica Nicolai lanseaza un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa declaratia de presa de la Cotroceni.

Aceasta sustine ca interventia publica a presedintelui a avut un singur scop: „sa arate poporului ca s-a intors din vacanta”. Mai mult, Norica Nicolai considera ca presedintele a refuzat sa abordeze adevaratele subiecte din spatiul public, fapt pentru care conferinta „ar fi putut foarte bine sa nu aiba loc”.

„Conferinta de presa sustinuta ieri de presedintele Klaus Iohannis a avut, in opinia mea, un singur scop: sa arate poporului ca presedintele s-a intors din vacanta. Asemenea lui Ludovic al XIV-lea, presedintele Iohannis refuza sa abordeze adevaratele subicte din spatiul public, alegand sa se antepronunte intr-o chestiune in care nu a fost sesizat. Motiv pentru care consider ca aceasta interventie publica ar fi putut foarte bine sa nu aiba loc”, scrie europarlamentarul, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Skynex, ucigasul german de drone, a ajuns in Ucraina: „Trage 1.000 de gloante pe minut, acestea explodeaza inainte de a atinge tinta” – Video

Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de aparare antiaeriana Skynex din partea Germaniei, ca…

2 ore ago

„Pravda”, reteaua de dezinformare a Rusiei, „se extinde” in Europa in ciuda eforturilor de a o opri. Site-uri in 19 tari UE, „sute de articole pe ora”

Pravda, o retea de dezinformare controlatat de Moscova isi extinde influenta in UE, relateaza Euronews.…

60 de minute ago

Campanie electorala de 1 Mai, Ciolacu promite salarii foarte mari: „Dupa ce am depasit Ungaria, sunt convins ca putem ajunge si Polonia”

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a promis miercuri, in timpul unei vizite electorale alaturi de Gabriela…

2 ore ago

Liderul opozitiei din Canada, dat afara din sedinta parlamentului dupa ce l-a numit „tacanit” pe premierul Justin Trudeau

Liderul principalului partid de opozitie din Canada a fost dat afara marti din sedinta Camerei…

3 ore ago