analize

„Nu-mi amintesc, in cei 15 ani de cand merg la Cotroceni, sa fi vazut scene similare”. Jurnalistul care a refuzat sa-i stranga mana lui Dragnea la Palatul Cotroceni

Jurnalistul Dan Tapalaga, prezent la receptia de la Cotroceni, afirma ca Liviu Dragnea a avut un comportament vum nu a mai vazut la nimeni altcineva care a fost invitat vreodata in acest loc. Tapalaga a mentionat ca a refuzat sa-i stranga mana lui Dragnea.

Tapalaga spune ca Dragnea a avut un comportament „ostentativ”, „a cautat sa le arate tuturor celor prezenti, prin comportamentul sau bossy, cine este seful”.

„Liderul PSD a stat destul de mult, peste o ora, in orice caz. A ocupat o vreme centrul gradinii facand poze cu Dancila si Firea. In mod evident, a cautat sa le arate tuturor celor prezenti, prin comportamentul sau bossy, cine este seful. A facut asta ostentativ, fara rest si fara prea multe scrupule, avand in vedere ca se afla la Cotroceni in calitate de invitat, nu de gazda. Nu-mi amintesc, in cei 15 ani de cand merg la Cotroceni, sa fi vazut scene similiare.

Cand presedintele nu-i invita la Cotroceni, liderii PSD si ALDE tipa ca nu-i respecta institutional. Cand sunt invitati, submineaza prin comportamentul lor autoritatea presedintelui, pe fata. Tariceanu a refuzat invitatia, Firea s-a plans pe la Antena 3 ca n-a fost tratata cu atentie pe masura importantei ei de primar general, iar Dragnea a defilat cu alai prin gradinile Cotroceniului ca un amfitrion, de data asta fara mici si bere. Aceste scene s-au consumat in timp ce PSD si ALDE trag din toate pozitiile, mediatic si institutional, in Klaus Iohannis, golind institutia de atributii si incercand sa-l umileasca pe seful statului pe toate caile posibile. Sunt tot mai convins ca scopul lor este sa-l scoata pe seful statului mai urat decat l-au evacuat securistii pe Emil Constantinescu. Nu doar invins, ci si calcat in picioare, umilit si batjocorit”, a scris Tapalaga pe g4media.ro.

Jurnalistul a mentionat apoi ca Dragnea a venit si spre el pentru a-i strange mana, insa l-a refuzat pe seful PSD.

„Ma aflam in apropierea unui grup de ziaristi cand liderul PSD s-a repezit sa faca o poza si cu ei. A venit apoi zambitor si impaciuitor, cu mana intinsa catre mine. N-am gasit altceva mai bun de facut decat sa-mi tin ambele maini infipte in buzunarele pantalonilor, o impolitete pe care a trebuit sa i-o explic cumva liderului PSD in doua cuvinte. Dupa ce i-am comunicat de ce nu putem da mana a spus, bine, atunci n-o sa ne dam mana pana la capat. N-am mai apucat sa-l intreb care capat, al lui sau al nostru, pentru ca s-a rasucit pe calcaie si a pornit agale prin multime, cu Dancila urmandu-l docila si cu Anca Alexandrescu pozandu-l cu telefonul pe boss-ul PSD in gradina Cotrocenilor”, a mai spus Tapalaga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

5 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

5 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

8 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

5 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

5 ore ago