externe

O femeie din Brazilia, retinuta de politie dupa ce si-a dus la banca intr-un scaun cu rotile unchiul mort, spre a putea face un imprumut – VIDEO

Politia braziliana a retinut o femeie suspectata ca a dus un barbat mort, despre care a spus ca este unchiul ei, la o banca pentru a putea face un imprumut.

Imaginile cu intalnirea femeii cu functionarii bancii au starnit o discutie la nivel national in Brazilia, dupa ce au devenit virale pe retelele de socializare. Imaginile par sa o arate pe femeie la ghiseul unei sucursale din Rio de Janeiro a Itau Bank, sustinand capul unui barbat in varsta aflat intr-un scaun cu rotile si incercand sa ii faca mana sa apuce un stilou.

Potrivit surselor citate de CNN, femeia incerca sa contracteze un imprumut echivalent cu 3.000 de dolari, care fusese deja aprobat de banca, dar care mai avea nevoie de semnatura batranului.

Insa barbatul in varsta din inregistrare – filmat de un angajat al bancii – ramane fara reactie. Bratul ii este moale si capul ii cade mereu pe spate in timp ce i se vorbeste.

„Unchiule, ma asculti?”, il intreaba ea. „Trebuie sa semnezi. Daca nu semnezi, nu se poate. Nu pot semna eu pentru tine, trebuie sa fii tu. Ce pot sa fac eu, fac”. „Semneaza ca sa nu-mi mai dai batai de cap, sa fiu nevoita sa ma duc la biroul de inregistrare. Nu mai suport”, continua femeia.

In acel moment, unul dintre functionarii bancii spune: „Cred ca nu se simte bine”, iar un al doilea functionar ii da dreptate.

Seful politiei civile din Rio de Janeiro, Fabio Luis Souza, a declarat ca angajatii bancii au decis apoi sa cheme o ambulanta. La sosirea paramedicilor, acestia au ajuns la concluzia ca barbatul era mort de cateva ore si ca trebuie sa fi fost deja mort cand a ajuns la banca.

Politia a declarat ca inca incearca sa stabileasca relatia dintre femeie si barbatul mort.

Avocatul familiei a contestat versiunea oferita de politie, spunand ca „faptele nu s-au petrecut asa cum s-a afirmat; ca barbatul a ajuns la banca in viata; si ca femeia, care este nepoata lui, este complet zguduita si medicata”.

Autoritatile spun ca investigheaza cazul, dar nu au formulat acuzatii.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Un nou atac rusesc cu rachete a provocat noaptea trecuta uciderea a trei civili la Odesa

Un atac rusesc cu rachete a ucis cel putin trei persoane la Odesa, in sud-vestul…

7 minute ago

AUR, ziua si demisia: candidata partidului la Primaria Buzau s-a retras din cursa: „AUR este cea mai mare otrava pentru electoratul romanesc!” – VIDEO

Dupa ce saptamana trecuta doi dintre candidatii AUR de la Bucuresti au demisionat din partid,…

37 de minute ago

Manifestantii impotriva „legii rusesti” din Georgia, reprimati violent – politia a folosit impotriva lor gloante de cauciuc si gaze lacrimogene – VIDEO

Politia georgiana a folosit forta marti impotriva manifestantilor de la Tbilisi, unde mii de persoane…

O oră ago

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a fost adus in tara

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost…

2 ore ago