news

„Peste 100 de turisti romani au aterizat azi in Mombasa”. Bucurie mare in Kenya, romanii le salveaza turismul: „O raza de speranta”

Mai multe posturi de televiziune si publicatii din Kenya au anuntat, miercuri, ca peste 100 de turisti romani au aterizat la Mombasa, localitate situata pe coasta de sud-est a tarii. Jurnalistii din Kenya au relatat ca este un semn extraordinar pentru revitalizarea turismului din aceasta tara.

Un avion Tarom a aterizat miercuri la Mombasa avand la bord 116 turisti romani. Acestia au fost intampinati cu mare bucurie de jurnalisti si oficiali locali, care le-au oferit cocktailuri traditionale.

„Turismul a primit un impuls extraordinar odata cu primul zbor charter din Romania in Kenya”, a relatat The Star din Kenya.

Este primul grup dintr-o serie de noua grupuri de romani care vor sosi in Kenya pana in luna august.

Turistii romani vor efectua un tur prin mai multe zone ale tarii.

„Este o raza de speranta pentru industria turistica, atat de afectata de pandemie”, a declarat Betty Radier, presedinte al Kenya Tourism Board.

Venirea romanilor a fost relatata pe mai multe canale de stiri din Kenya. „Este primul grup de turisti care vine dupa ce ne-a lovit pandemia de coronavirus”, a relatat prezentatoarea unui post de televiziune.

Un sejur de 7 nopti, pentru 2 persoane, in zona Mombasa din Kenya costa la agentiile de turism din Romania intre 2.200-2.600 de euro.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

2 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

2 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

4 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

2 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

11 ore ago