Categories: politica

Ponta anunta ce va face dupa excluderea din PSD. Vorbeste despre un „proiect politic nou”. „Toti am fost folositi de Dragnea”

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a declarat miercuri, la Targu-Jiu, ca nu va contesta decizia de excludere din PSD, el punctand ca partidul „a luat-o intr-o directie gresita” si ca „se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrans care nu are legatura cu social-democratia”.

Deputatul de Gorj a mentionat ca, oficial, nu a primit nicio hartie de excludere a sa din PSD.

„Nu voi contesta decizia (de excludere — n.r.). Cat timp domnul Dragnea este presedintele PSD, mi-e greu sa spun ca pot sa fac ceva bun. Am vrut sa fac ceva bun si nu s-a putut. Categoric n-o sa ma vedeti activand in vreun alt partid politic care exista deja, doar nu o sa ma vedeti la PNL sau la cine stie ce alt partid.

Daca voi face politica in continuare — si cred ca voi face, deocamdata voi fi deputat independent — si daca va fi un proiect nou, sunt convins ca am invatat din anii petrecuti in PSD si o sa am grija sa despart oamenii buni de oamenii care nu merita. Un proiect nou in afara PSD. (…) N-o sa ma vedeti vorbind de rau vreodata vreun coleg din PSD.

Eu cred si am spus-o si foarte multi altii o spun, dar nu au curaj sa o spuna public, ca PSD a luat-o intr-o directie gresita si ca se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrans care nu are legatura nici cu social-democratia si ca, rand pe rand, am fost folositi toti”, a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.

Ponta a fost prezent la ceremonia de depunere a juramantului pentru investirea in functie a noului primar ales al Targu-Jiului, Marcel Romanescu, presedintele organizatiei municipale a PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

In timp ce Putin era la slujba de Inviere, rusii bombardau Harkovul. 23 din cele 24 de drone au fost doborate de ucraineni

Slujba Invierii a venit in Ucraina, in al treilea an de razboi, sub amenintarea dronelor…

25 de minute ago

Noi proteste, cu mii de israelieni, pentru intoarcerea ostaticilor, la Tel Aviv. „Trebuie sa ii aducem inapoi. Trebuie sa schimbam acest guvern”

Un nou protest, sambata seara, cu mii de israelieni care i-au cderut premierului Benjamin Netanyahu…

2 ore ago

Avion rusesc, SU-25, doborat de ucraineni, in Donetsk. „Sa fim foarte concentrati in aceste zile”, spune Volodimir Zelenski

Fortele ucrainene au doborat un avion rusesc Su-25 in regiunea Donetk, din estul Ucrainei, a…

2 ore ago

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

11 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

12 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

14 ore ago