Categories: politica

Ponta il ataca, in premiera, pe omul lui Dragnea din guvern: „M-a ‘ars’ la propriu”

Victor Ponta lanseaza un atac in premiera la adresa lui Vasile Dincu, vicepremierul promovat de Liviu Dragnea in Guvernul Ciolos. Ponta este revoltat ca Dincu ia in considerare o alianta intre PSD si PNL dupa alegerile parlamentare.

„Ok, am inteles dorinta ( sau propunerea, sugestia, ideea)! Dar am o intrebare ca simplu membru PSD ( care inteleg ca ar trebui sa votez chestia asta) – DAR DE CE? ( sau pentru ce/ pentru cine) !

Ma poate ajuta cineva care „are intrare” la Dl Dincu cu raspunsul la aceasta intrebare – ca nu pot eu sa il deranjez pe Dl Vicepremier  Ps – cand am vazut stirea mi-am turnat cafeaua pe mine! Deci m-a „ars” si la propriu!”, a scris Ponta pe Facebook.

Vasile Dincu a declarat, duminica, ca singurul lucru care ar putea sa duca la o coalitie PSD — PNL ar fi, probabil, situatia in care niciunul dintre partide nu va reusi sa faca majoritatea.

Nu este exclus sa se ajunga acolo, dar mie imi este foarte greu sa-mi inchipui modul in care partidele vor putea negocia, vor putea construi un program de guvernare. Cred ca ar prefera alegeri anticipate intr-o asemenea posibilitate, si PNL si PSD, cel putin la psihicul de acum al celor doua partide”, a opinat Dincu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

47 de minute ago

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

4 ore ago

Trei romani, arestati in Franta dupa ce au furat bronz in valoare de 175.000 de euro din zeci de cimitire. Metalul il vindeau apoi in Germania

Trei cetateni romani au fost arestati in Franta, fiind acuzati ca au jefuit zeci de…

2 ore ago

Polonia intentioneaza sa mineze granita cu Rusia si Belarus, pentru a descuraja o eventuala agresiune din partea acestor tari

Waldemar Skrzypczak, fost comandant al armatei poloneze si fost ministru adjunct al apararii nationale, a…

3 ore ago

Rascoala a ambasadorilor Georgiei contra propriului guvern: „Viraj antioccidental al tarii, contravine intereselor nationale si Constitutiei”

Diplomatii georgieni au emis o declaratie in care afirma ca decizia partidului de guvernamant "Visul…

2 ore ago