Categories: politica

Ponta, tot mai penibil. La distanta de cateva ore, declaratii despre DNA care se bat cap in cap

Declaratii tot mai penibile ale fostului premier Victor Ponta. In numai cateva ore, Ponta si-a publicat doua luari de pozitie care se bat cap in cap.

Miercuri dimineata, Victor Ponta a acuzat pe Facebook ca DNA il protejeaza pe Vasile Blaga. „Credeti ca faptul ca liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, desi acuzati de fapte grave de coruptie, sunt mereu chemati doar in calitate de martori (doamna Gorghiu chiar intrand pe usi ascunse de atentia mass-media) este ‘din cauza campaniei electorale'”?, se intreba insinuant Ponta.

Dupa numai o ora, Vasile Blaga a fost chemat la sediul DNA Ploiesti, unde i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal pentri trafic de influenta.

Ramas in ofsaid, Victor Ponta revine cu un nou comentariu, in care de data aceasta acuza DNA ca l-a dat deoparte pe Vasile Blaga pentru ca Iohannis sa il promoveze pe Ciolos in PNL.

„Daca mai exista vreun fraier in Romania care nu a inteles inca, ii explica „Vuvuzeaua” Cotroceniului – se face loc pentru Ciolos (vrea, nu vrea) sa „salveze” PNL!

Ludovic Orban nu a inteles sa faca loc la Capitala in primavara si ati vazut ca a patit-o. Vasile Blaga nu a inteles in toamna si a patit-o si el! Aviz altor inconstienti!

Orban si Blaga erau sustinatori vehementi pentru „anchetele penale” bazate doar pe denunturi „smulse cu japca” atunci cand era vorba de Dragnea, Tariceanu sau Ponta – acum va mai place baieti?! Sau credeati ca o sa intrati prin spate ca martori ca Alinuta?! Ghinion!”, a comentat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

3 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

3 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

5 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

3 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

12 ore ago