Categories: news

Prietenii pilotului Germanwings: „Totul este o INSCENARE. El este nevinovat”

Prieteni ai lui Andreas Lubitz sustin ca pilotul este nevinovat si ca toate acuzatiile la adresa acestuia fac parte dintr-un plan pus la cale de compania aeriana Lufthansa.

Acestia au infiintat o pagina de Facebook in apararea copilotului, intitulata „Andreas Lubitz A320, noi nu te vanam”. Pe aceasta pagina ei au publicat mai multe teorii, in care sustin ca avionul s-a prabusit din cauza unor erori tehnice ale aparatului, iar Lufthansa incearca sa acopere totul.

Unii sugereaza ca inregistrarile din cutia neagra au fost trucate de Lufthansa, pentru a dovedi ca Lubitz a prabusit intentionat avionul, scrie Vocativ. Multi dintre cei care au dat „like” paginii sunt originari din localitatea natala a pilotului,  Montabaur.

„Cred in nevinovatia lui Andy”, a scris un barbat, care sustine ca a fost coleg de clasa cu Lubitz.

O alta dovada a inscenarii, in opinia adeptilor acestei teorii, este ca inca nu s-a gasit a doua cutie neagra. Tot ei mai sustin ca fosta iubita a pilotului a fost platita de presa pentru a spune ca Lubitz planuia un act astfel incat sa ramana in istorie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook
Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

5 minute ago

Skynex, ucigasul german de drone, a ajuns in Ucraina: „Trage 1.000 de gloante pe minut, acestea explodeaza inainte de a atinge tinta” – Video

Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de aparare antiaeriana Skynex din partea Germaniei, ca…

3 ore ago

Dan Voiculescu a trimis sapte galeti de mici in redactia Antena 3. Pe post se difuza „cum sa mananci corect micii, fara sa-ti afectezi digestia”

Cu ocazia zilei de 1 Mai, fondatorul trustului Intact a trimis in redactia postului Antena…

10 minute ago

„Pravda”, reteaua de dezinformare a Rusiei, „se extinde” in Europa in ciuda eforturilor de a o opri. Site-uri in 19 tari UE, „sute de articole pe ora”

Pravda, o retea de dezinformare controlatat de Moscova isi extinde influenta in UE, relateaza Euronews.…

2 ore ago