politica

Rares Bogdan, dezvaluire bomba. De ce Viorica Dancila comite gafe atat de des: „Mi-au soptit surse din guvern”

Rares Bogdan a anuntat, miercuri, la Realitatea TV, ca una dintre cauzele pentru ca premierul Viorica Dancila comite gafe atat de des este pentru ca ar avea o casca in ureche, unde i se soptesc raspunsurile. „Doamna pur si simplu nu stapaneste limba romana sau creierul nu functioneaza”, a mai spus Bogdan.

„Doamna Dancila ne-a dat noi motive sa nu ne indoim de inteligenta sa. Doamna pur si simplu nu stapaneste limba romana sau creierul nu functioneaza. Ce imbecili i-a putut sa0i scrie asa ceva? Surse din Guvern mi-au soptit ca are in ureche o casca de culoarea pielii in care i se sopteste ce sa spuna. De aceea incurca Balcanii cu balconul.

A facut o gafa impardonabila, ar trebui sa mearga sa viziteze Muzeul Holocaustului”, a spus realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”.

De asemenea, Rares Bogdan l-a catalogat drept „dobitoc” pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

„Tudorel Toader ma enerveaza mai rau decat Codrin Stefanescu, Nicolicea, Serban Nicolae si Liviu Dragnea la un loc”, a comentat Rares Bogdan declaratiile de la Bruxelles ale lui Tudorel Toader.

Dancila a comis, miercuri, o noua gafa la Bruxelles, stalcind cuvantul „negationism”. Mai mult, a spus ca va combate Holocaustul. Premierul Viorica Dancila a vorbit miercuri despre un eveniment pe care il va organiza Guvernul, la Bucuresti, pentru „sprijinirea combaterii negationalismului si a Holocaustului”.

„In luna martie 2019, vom organiza un eveniment care isi propune sa contribuie la sprijinirea combaterii negationalismului si a Holocaustului, prin reuniunea la Bucuresti a reprezentantilor celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa si nu numai, in domeniul istoriei Holocaustului”, a declarat Viorica Dancila, la Bruxelles, cu ocazia la ceremoniei oficiale dedicata Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Cuvantul „neagationalism” nu exista in limba romana, iar „Holocaust” reprezinta un termen folosit pentru a descrie uciderea a peste sase milioane de evrei in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

9 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

9 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

11 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

12 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

12 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

12 ore ago