Categories: actualitatepolitica

Rares Bogdan, dezvaluire bomba: „Seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, slujea si ALTE state”

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat din functia de sef al Serviciului de Informatii Externe (SIE). Rares Bogdan, realizator Jocuri de Putere la Realitatea TV, a comentat in direct demisia lui Mihai Razvan Ungureanu.

„E o normalitate demisia. E o veste normala, care trebuia sa se intample cu 3 luni in urma. Presedintele Romaniei i-a cerut cu 3 luni in urma demisia, informatia e pe surse. E logica, normala. MRU ramane un om inteligent, cu viitor in politica. Poate fi un excelent ambasador, poate fi un candidat al dreptei in diverse pozitii de senator, deputat. Din informatiile mele, MRU s-a grabit in anumite chestiuni. Trebuie sa te gandesti la statul roman, nu la alte state.

Domnul Razvan Ungureanu credea ca poate fi sef al SIE slujind si alte state. Ramane partea a doua. Ganditi-va ca viitorul sef al SIE va fi ales de Parlament. Sa nu uita’m ca MRU a trecut prin votul celor de la UNPR. Vine examenul Parlamentului pentru viitorul sef al SIE, propus de Presedintele Romaniei. Cred ca va face o alegere buna pentru aceasta tara. Noul sef al SIE sa fie loial Romaniei”, a comentat Rares Bogdan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Polonia face o predictie sumbra pentru Rusia daca o va ataca inca o data: „Rusia a atacat Polonia de multe ori in cei 500 de ani de istorie a noastra”

Polonia a emis o predictie sumbra pentru Rusia in cazul in care presedintele Vladimir Putin…

2 minute ago

Turcia anunta ca il sprijina pe Rutte pentru sefia NATO. Conditia pusa de Erdogan

Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de…

44 de minute ago

Strategia lui Nicusor Dan: „Principalul contracandidat este Piedone”. Ignorati, PSD-istii il ataca cu Rusia

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca in acest moment, principalul contracandidat al sau…

O oră ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

2 ore ago

Japonia s-a apucat sa faca curatanie si in spatiu, pe orbita Pamantului. Incepe eliminarea primului mare gunoi spatial, o racheta H-2A in deriva

Misiunea ADRAS-J (Active Debris Removal by Astroscale-Japan) a companiei Astroscale a reusit sa se apropie…

O oră ago