politica

Robu cere PNL sa rupa alianta cu USRPLUS: „Scurt si clar, PNL nu are ce cauta alaturi de acesti oameni. Este nociva asocierea cu neomarxistii”

Fostul primar al municipiului Timisoara si fost lider al PNL Timis Nicolae Robu a prezentat o lista cu numele care, in opinia sa, ar putea conduce Partidul National Liberal. Robu a precizat ca este obligatorie conditia, pentru noul presedinte al PNL, de debarasare de ”aliatul toxic USR”.

”PNL are multi oameni valorosi care i-ar putea fi buni presedinti! Voi da o lista deschisa, reprezentand opinia mea strict personala, cu scuzele de rigoare pentru cei ce nu se regasesc pe ea, si apoi voi enunta o conditie pe care eu o consider obligatoriu de asumat de catre cineva care doreste sa conduca partidul cu pretentia de partid nr. 1 al Romaniei”, a scris, luni, pe Facebook, Nicolae Robu.

Robu prezinta o lista cu 12 persoane, ordonata alfabetic:

1 Emil Boc
2 Rares Bogdan
3 Ilie Bolojan
4 Cristian Busoi
5 Florin Citu
6 Iulian Dumitrescu
7 Gheorghe Falca
8 Gheorghe Flutur
9 Dan Motreanu
10 Siegfrid Muresan
11 Ludovic Orban
12 Robert Sighiartau

Fostul edil al Timisoarei a vorbit si despre o conditie pe care ar trebui sa o indeplineasca noul lider al partidului.

”Si iata conditia pe care eu, personal, o consider obligatorie: debarasarea PNL de aliatul toxic USR! Scurt si clar! A fost o greseala asocierea PNL cu socialistii, cu PSD, in 2011, este cel putin la fel de nociva asocierea de-acum, cu neomarxistii, cu USR+PLUS. Acest curent, neomarxismul, este strain de interesele Romaniei, iar exponentii lui, ajunsi in diverse functii, printr-o manipulare fara precedent a oamenilor de buna credinta, aspiranti legitimi la un mai bine pentru comunitatile / tara lor -daca parea posibil, de ce nu?- sau prin negocieri de-o obraznicie iarasi nemaiintalnita sunt de o incompetenta si rea credinta catastrofale! PNL n-are ce cauta alaturi de asemenea oameni si de un asemenea curent!”, a mai scris Robu.

PNL va avea congres in 25 septembrie, Ludovic Orban si Florin Citu anuntandu-si candidaturile pentru functia de presedinte.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: nicolae robu

Recent Posts

Un nou atac rusesc cu rachete a provocat noaptea trecuta uciderea a trei civili la Odesa

Un atac rusesc cu rachete a ucis cel putin trei persoane la Odesa, in sud-vestul…

9 minute ago

AUR, ziua si demisia: candidata partidului la Primaria Buzau s-a retras din cursa: „AUR este cea mai mare otrava pentru electoratul romanesc!” – VIDEO

Dupa ce saptamana trecuta doi dintre candidatii AUR de la Bucuresti au demisionat din partid,…

39 de minute ago

Manifestantii impotriva „legii rusesti” din Georgia, reprimati violent – politia a folosit impotriva lor gloante de cauciuc si gaze lacrimogene – VIDEO

Politia georgiana a folosit forta marti impotriva manifestantilor de la Tbilisi, unde mii de persoane…

O oră ago

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a fost adus in tara

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost…

2 ore ago