Categories: politica

VIDEO. Sova, UNS CU MIR, scapa de DNA. Senatoarea care a fost la Sfantul Mormant

Senatorii au respins solicitarea DNA de retinere a lui Dan Sova. La fel ca in cazul lui Varujan Vosganian, care si el a scapat de procurori, Sova a avut parte de mir in sedinta parlamentului.

Dan Sova a fost uns cu mir in sala Senatului de catre senatoarea UNPR Ruxandra Jipa. „Sunt un om credincios, am fost la Mormantul Sfant, am un crez ca avocat, ca si judecator, si nu voi sta niciodata in genunchi, pentru ca s-a ajuns sa se stea in genunchi. Eu tin foarte mult la acest om”, a explicat ea.

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, declarase cu numai doua zile in urma, ca parlamentarii partidului nu se vor opune solicitarilor justitiei in cazul lui Dan Sova.

Ruxandra Jipa a dorit sa-i ia locul lui Toni Greblala Curtea Constitutionala, insa sotul ei a fost implicat in dosarul Catalin Voicu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Steven Seagal s-a dus la investirea lui Putin, mesaj delirant: „Este cel mai mare lider mondial. Viitorul va fi cel mai bun cu el” – Video

Actorul american Steven Seagal si-a facut aparitia in Rusia, la Moscova, cu ocazia celei de-a…

12 minute ago

Datoriile Romaniei au ajuns la un nivel fara precedent in mandatul „specialistilor” lui Ciolacu: 52,5% din Produsul Intern Brut (PIB)

Nivel record al datoriei publice a Romaniei. Aceasta a ajuns la 841,292 miliarde lei in…

44 de minute ago

Individ cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Plus multe alte prafuri si substante

Un individ a fost prins, luni seara, cu o cantitate insemnata de droguri la Festivalul…

2 ore ago