news

Surse din cadrul anchetei: Pe langa crime, Dinca a recunoscut si cateva violuri. Care i-au fost motivatiile

Ioana Ene Dogioiu, o jurnalista cu surse de incredere in cadrul anchetei crimelor din Caracal, dezvaluie ca Gheorghe Dinca a actionat singur si ca a recunoscut in fata anchetatorilor mai multe violuri, pe langa crime.

„O armata de hiene care, profitand de jalnica prestatie a DIICOT, joaca cinic acest caz in mintile oamenilor”, scrie Dogioiu, sanctionand comportamentul manipulatoriu al extrem de mediatizatilor Alexandru Cumpanasu si Tonel Pop,

Ea prezinta mai apoi cateva informatii „certe”.

„Informatiile pe care le consider certitudini in acest moment sunt urmatoarele: Dinca este un obsedat sexual, a recunocut pe langa cele doua crime (si este posibil sa nu fie singurele) si cateva violuri.

Ucidea de furie, atunci cand intampina o rezistenta puternica. Nu a avut complici si nu a rapit fetele ca parte a unei retele. Nu exista niciun indiciu, ce sa mai vorbim despre probe, ca Dinca ar fi parte dintr-o retea sau ar fi avut vreun complice, in sensul Codului Penal, nu in sens metaforic, adica autoritati ineficiente”, a scris Dogioiu pe ziare.com.

De asemenea, ea subliniaza ca nici in calculatorul lui Dinca nu s-a gasit nicio dovada ca ucigasul facea parte dintr-o retea.

„(…) Si o amplifici cu povesti complicate in care Dinca devine un fel de ‘ombelico del mondo’, cap de crima organizata transfrontaliera. Nu exista nicio dovada, niciun indiciu ca Dinca ar fi depasit limitele curtii lui blestemate.

Perchezitia informatica a telefoanelor, a laptopului nu au aratat decat ca accesa site-uri porno. Ceea ce era previzibil”, mai arata Dogioiu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

5 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

5 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

7 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

5 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

14 ore ago