politica

Tudose, blocat de peste 2 ore pe A2, o zdrobeste pe Dancila: „Fereasca sfantul sa mai confunde sexul cu cex-ul si sa se mai si inmulteasca”

Fostul premier PSD Mihai Tudose, blocat de peste doua ore pe A2, le cere nervos lui Razvan Cuc si Vioricai Dancila sa „se se duca acasa”. El ironizeaza si gafa lui Dancila din CEX-ul de joi, cand a spus „sex” in loc de CEX.

„N-ar vrea mormanul de incompetenta numit Cuc si cu foarte ‘harnicul’ si inutilul director de la CNAIR sa stea ei asa in picioare pe A2, pe la km 80 si ceva, unde intai sunt cozi de km unde se sta si abia apoi e deviat pe sensul opus pe o banda ca sa ocolim un santier ‘arheologic’ unde nu lucreaza nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetenta Cuc sa stea acolo ca sa-i poata multumi toata lumea personal?

P.s. Mai e o varianta, sa se duca acasa, de tot!! Am scapat de Romania lui Dragnea, asa cum spunea Rovana Plumb, si am ramas cu Romania lui Dancila si a lui Cuc…. Fereasca sfantul sa mai confunde sexul cu cex-ul si sa se mai si inmulteasca…

Pps. Postare in calitate de sofer care si-a platit rovinieta si care sta de 2 ore si jumatate pe autostrad”, a scris Tudose pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a facut o noua gafa, joi, in sedinta Comitetului Executiv al PSD.

Chiar inainte de a supune la vot calendarul alegerilor interne, ea a declarat: „Eu cred in acest sex…”, referindu-se, de fapt, la CEx, scrie Hotnews.ro.

Replica ar fi starnit reactii din partea social-democratilor din sala, ceea ce a facut-o pe Viorica Dancila sa se corecteze. „Pardon, CEx, nu sex.”

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

2 ore ago

Filmare la Cluj, doi politisti se chinuie sa retina un individ agresiv. Politista pulverizeaza spray si in fata colegului ei – Video

Doi politisti din Cluj s-au chinuit miercuri sa bage in masina politiei un individ care…

12 minute ago

Furtuni puternice traverseaza centrul SUA: Trei tornade au lovit Michigan, un barbat a fost ucis in Tennessee

Trei tornade au lovit, miercuri, statul american Michigan, cand furtuni puternice au strabatut centrul SUA.…

5 ore ago

Un soldat rus a fugit peste granita in Polonia. Dezertorul avea la el documente militare, a luptat in Ucraina

Un soldat rus a fost retinut in Polonia dupa ce a trecut granita din Belarus.…

O oră ago