politica

UDMR-ul pesedist nu cedeaza in privinta salvarii Sectiei Speciale. Sedinta coalitiei a fost suspendata

Premierul Florin Citu a afirmat, marti, ca a cerut suspendarea sedintei de luni a coalitiei, intrucat nu s-a ajuns la un acord referitor la Sectia speciala. ”Este rolul Parlamentului, sub intrumarea Ministerului Justitiei, sa vina cu cea mai buna solutie”, a afirmat Citu, precizand ca se va gasi o solutie. Intrebat daca se va rupe coalitia din cauza SIIJ, Citu a afirmat: ”Nici gand”.

”Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple: Eu am desfiintat SIIJ printr-un proiect de lege aprobat in Guvern. Acum este rolul Parlamentului, sub intrumarea Ministerului Justitiei, sa vina cu cea mai buna solutie, daca exista o solutie mai buna decat ceea ce am facut noi in Guvern”, a declarat, marti, Florin Citu.

Acesta a precizat ca ”UDMR si USR au un punct diferit”.

”Eu cred ca putem sa gasim un element comun aici, de aceea am cerut ca sedinta de ieri sa fie suspendata, sa o amanam, si sa revenim”, a mai declarat premierul, precizand ca ”exista un grup de lucru, de acolo ar trebui sa vina cele mai bune solutii”.

Intrebat daca se va rupe coalitia din cauza Sectiei speciale, Citu a afirmat: ”Nici gand. Nu se rupe coalitia, coalitia merge mai departe, este puternica. Nu se rupe coalitia”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

2 ore ago

Razboiul candidatilor in SUA: New York Times a scris ca Robert Kennedy Jr a avut un vierme in creier. Echipa de campanie spune ca si-a revenit de atunci

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy si candidat independent la presedintia…

5 ore ago

S-a deschis cel mai mare „aspirator de poluare” din lume. Iata cum functioneaza

„Cea mai mare fabrica din lume” pentru aspirarea poluarii care incalzeste planeta din atmosfera, ca…

5 ore ago

Ploiesti: Un barbat s-a aruncat in gol de la etajul 6

Un barbat in varsta de 55 de ani din Ploiesti a murit dupa ce s-a…

6 ore ago

Filmare la Cluj, doi politisti se chinuie sa retina un individ agresiv. Politista pulverizeaza spray si in fata colegului ei – Video

Doi politisti din Cluj s-au chinuit miercuri sa bage in masina politiei un individ care…

47 de minute ago