Categories: news

Un influent jurnalist il acuza pe seful EVZ ca este turnator: „Andronic ciripeste la greu, de aceea a scapat doar cu un dosar la DNA. Ciripitor ordinar la comanda lui Dragnea”

Jurnalistul Mircea Marian il acuza pe patronul EVZ, Dan Andronic, ca este „ciripitor”, adica a oferit informatii serviciilor secrete din mediul in care se invartea.

„Cand Dan Andronic ne da lectii despre acoperitii din presa, eu cred ca vorbeste din propria experienta. La cate prostii a scris in EVZ, fara nici o dovada, imi permit si eu o speculatie: Andronic a scapat cu un singur dosar la DNA pentru ca ciripeste la greu. Era un fel de middle-man al unei zone de granita mafie/ politica si tot ce vedea sau auzea dadea mai departe…

Uitati-va cum a turnat azi, fara nici o jena, conversatii private – ma rog, ma intreb cat minte, cat spune adevarul – dupa ce un om, fie el si Gabi Oprea, l-a invitat in casa lui. Chestie de caracter. La opt ani dupa.

Anyway, e de ras ca tu sa te porti ca un ciripitor ordinar, la comanda lui Dragnea, si apoi sa acuzi niste jurnalisti ca sunt ‘acoperiti,”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Dam Andronic a publicat, luni, un articol in EVZ in care a acuzat mai multi jurnalisti din presa centrala ca ar fi „acoperiti” sau ca lucreaza pentru serviciile secrete.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

38 de minute ago

In Statele Unite au fost identificate primele trei cazuri de infectare cu HIV prin intermediul acelor folosite in tratamente cosmetice

Trei femei care au fost diagnosticate cu HIV dupa ce au fost supuse unor proceduri…

33 de minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

O oră ago

AstraZeneca recunoaste pentru prima data oficial ca vaccinul sau Covid poate provoca efecte secundare rare

AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documente judiciare ca vaccinul sau Covid poate provoca…

2 ore ago