Categories: news

Atentie, parinti! Cum au fost pacalite pe Facebook si apoi VIOLATE doua minore din Barlad

Caz revoltator la Barlad, un tanar cunoscut prin saloanele de coafura, care detine chiar si o sala de tatuaj proprie in Barlad a fost trimis in judecata, dupa ce a ademenit doua minore pe Facebook, le-a santajat iar apoi le-a violat.

Flaviu Stefan Lupu, de 22 ani, s-a ales cu doua plangeri penale, depuse la Politia Barlad de doua familii, care il acuza ca le-a violat fetele, una avand 14 ani si cealalta 17 ani, ambele eleve la un liceu din Barlad.

Pe amandoua le-a violat, santajandu-le cu poze indecente pe Facebook. Prima victima, cea de 14 ani, este o eleva in clasa a VIII-a, vecina cu familia Lupu, iar Flaviu o cunostea din vedere. A intrat in vorba cu ea pe Facebook si, din vorba in vorba, individul i-a cerut fetei sa faca poze in chiloti si topless. Fata nu a banuit nimic si a cedat “rugamintilor” vecinului si i-a trimis pozele cu ea dezbracata.

De aici a inceput calvarul. Flaviu Lupu a amenintat-o ca, daca nu vine la el acasa, sa intretina raporturi sexuale, va pune pozele indecente pe Facebook. De nevoie si de rusine fata a cedat, s-a suit la el in masina si cand a ajuns la el in apartament acesta a obligat-o sa faca sex oral. Acest lucru s-a intamplat in luna februarie, el jurand ca a sters pozele cu fata dezbracata. Dar, surpriza, peste cateva zile, el a santajat-o iar cu aceleasi poze si i-a cerut fetei sa vina iar sa intretina raport sexual cu el. Fata si-a invins rusinea si a spus totul parintilor care s-au dus glont la politie si au depus plangere!

In martie, in timp ce era cercetat deja pentru infractiunea comisa asupra fetei de 14 ani, a facut o noua victima. Tot pe Facebook, a racolat o liceana de 17 ani pe care a invitat-o la o cafea. A fost respins categoric, refuz care l-a facut sa-si doreasca si mai mult „trofeul”. A urmarit-o si a tras-o in masina in timp ce aceasta mergea catre liceu. A blocat usile masinii, a plecat in tromba si a dus-o la el acasa. A batut-o si a obligat-o sa intretina relatii sexuale. Satisfacut, a lasat-o sa plece acasa fiind sigur ca fetei ii va fi rusine sa povesteasca ce a patit. Insa, adolescenta le-a spus parintilor patania si imediat au reclamat fapta.

Stefan-Flaviu Lupu (22 ani) a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad pentru savarsirea infractiunii de viol.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Noi proteste, cu mii de israelieni, pentru intoarcerea ostaticilor, la Tel Aviv. „Trebuie sa ii aducem inapoi. Trebuie sa schimbam acest guvern”

Un nou protest, sambata seara, cu mii de israelieni care i-au cderut premierului Benjamin Netanyahu…

16 minute ago

Avion rusesc, SU-25, doborat de ucraineni, in Donetsk. „Sa fim foarte concentrati in aceste zile”, spune Volodimir Zelenski

Fortele ucrainene au doborat un avion rusesc Su-25 in regiunea Donetk, din estul Ucrainei, a…

34 de minute ago

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

10 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

10 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

12 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

13 ore ago