Categories: news

Bizonii de la Antena 3. Cum se face postul de RAS cu o noua MANIPULARE ridicola

Postul Antena 3 a difuzat vineri o stire conform careia ginerele lui Traian Basescu ar avea montate „lumini speciale” la masina. Informatia este falsa, efectul acelor lumini este vizibil doar pe camera de filmat, cu ochiul liber nu se observa nimic.

„Ginerele lui Basescu are lumini de bizon”, a titrat vineri Antena 3. „Ginerele lui Traian Basescu risca sa ramana temporar fara masina cu care circula. Autoturismul are montate lumini speciale in partea din spate, fapt interzis de lege. Potrivit Codului rutier, singurele masini care au voie sa foloseasca astfel de accesorii sunt cele ale politiei, ambulantei, pompierilor si altor autoturisme de interventie din aceeasi categorie, apartinand institutiilor statului”, au mai spus cei de la Antena 3.

Insa realitatea este cu totul alta, dupa cum a sesizat un specialist pe o retea sociala, care a titrat „Antena 3 goes full retard

„Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, frecventa de la controllerul de LED-uri de la stopurile masinii este foarte apropiata (sau un multiplu) de frecventa la care camerele video filmeaza. Lucrul asta se intampla la toate masinile cu faruri/stopuri LED, iar efectul este vizibil doar pe camera, cu ochiul liber nu se observa nimic.

Artefact de camera de filmat, masina nu are nici un fel de dispozitiv special, Antena 3 mananca rahat”, a comentat utilizatorul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

42 de minute ago

In Statele Unite au fost identificate primele trei cazuri de infectare cu HIV prin intermediul acelor folosite in tratamente cosmetice

Trei femei care au fost diagnosticate cu HIV dupa ce au fost supuse unor proceduri…

37 de minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

O oră ago

AstraZeneca recunoaste pentru prima data oficial ca vaccinul sau Covid poate provoca efecte secundare rare

AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documente judiciare ca vaccinul sau Covid poate provoca…

2 ore ago