politica

Deputat PSD cu BMW, comportament nesimtit in trafic: „Intra in fata, fara jena, dintr-o parcare de bar”

Istoricul Dorin Dobrincu, fost director general al Arhivelor Nationale ale Romaniei, relateaza intr-o postare pe Facebook cum deputatul PSD Marius Ostaficiuc s-a bagat agresiv cu BMW-ul in fata unui autobuz plin de calatori in Iasi. 

„Sunt intr-un autobuz in oras. Intra in fata, fara jena, dintr-o parcare de bar, un gipan al unui ins care-i reprezinta pe ieseni in Parlament. Deputatul PSD Ostaficiuc. Nesimtire cu imunitate. Stau 35 de oameni in loc pentru un individ care crede ca binemerita”, a scris Dobrincu.

Ostaficiuc a tinut sa ii raspunda, sustinand ca soferul de autobuz l-a lasat in fata pentru ca avea un „copil mic” in spate. Insa BMW-ul lui Ostaficiuc are geamurile din spate fumurii.

„Stiu ca nu suportati pe cei din PSD dar sunt cateva precizari de facut:

1. Poate, pentru ca m-a vazut cu un copil mic in spate, soferul de autobuz a avut amabilitatea sa imi faca semn sa trec dupa ce am asteptat destul.2. Am plecat de pe locul de parcare destinat celor care au treaba la societatea de asigurari.
3. Chiar daca sunt cele mai bune coaste din oras de aceasta data nu am fost la restaurant/bar.
4. Poate daca traficul in orasul simpaticului PNL-ist Chirica ar fi fost mai bun,dumneavoastra domnule Dobrincu nu ati mai fi fost suparat ca asteptati in autobuz.
5. Dar.. de la dumneavostra PNL si eu PSD va inteleg frustrarea !”, a insinuat deputatul PSD.

Replica lui Dorin Dobrincu nu a intarziat sa apara.

„Am vreun motiv sa simpatizez cu PSD-ul dupa toate nefacutele – de-a lungul anilor – pe plan local, regional si national? Raspund punctual chestiunilor ridicate de dvs.

1.Mi se pare un truc ieftin sa va refugiati in spatele invocarii copilului pentru a iesi dintr-o situatie neconvenabila. Soferul nu avea cum sa vada prin geamurile fumurii ale masinii dvs. In plus, nu ati asteptat deloc la rand. Dar deloc. Pur si simplu v-ati urcat in masina si ati fortat intrarea in coloana.

2. si 3. Parcarea din care ati plecat este irelevanta in discutie.

4. ‘Simpaticul PNL-ist Chirica’ – cum ii spuneti – a fost lansat in politica de PSD, de penalii din partidul dvs., in mod special de Nichita. Iesenii nu si-au pierdut memoria in masa, mai tin minte si care au fost retelele de accedere la carma orasului a unor insi certati si cu legea, si cu bunul simt. Ca partid aveti o responsbilitate in nenorocirea acestui oras (si a judetului).

5. Va dezamagesc, eu nu mai sunt in PNL de doi ani si jumatate. Sunt un critic al lui Alexe&Chirica. Asta este usor de aflat, trebuie doar sa va faceti temele pentru a afla.

Asteptarile mele de la oamenii aflati in pozitie de reprezentare publica nu sunt exagerate. V-ati asumat sa fiti persoana publica, sa fiti parlamentar, atunci incercati sa le aratati oamenilor putin respect. Inclusiv in chestiuni mici. Spre exemplu, sa nu va bagati cu masina dvs. de teren in fata unui autobuz. In care, apropo, erau inclusiv copii mici. V-ar face bine si dvs., si noua, cetatenilor fara BMW”, a scris istoricul.

Dorin Dobrincu este istoric, cercetator la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din Iasi, Academia Romana – Filiala Iasi. A fost director general al Arhivelor Nationale ale Romaniei (2007-2012) si este membru fondator al Miscarii pentru Dezvoltarea Moldovei.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

5 ore ago

Filmare la Cluj, doi politisti se chinuie sa retina un individ agresiv. Politista pulverizeaza spray si in fata colegului ei – Video

Doi politisti din Cluj s-au chinuit miercuri sa bage in masina politiei un individ care…

3 ore ago

Kosovo nu accepta o conditie impusa pentru aderarea la Consiliul Europei: Crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sarba

Premierul kosovar Albin Kurti a criticat, miercuri, conditiile de aderare la Consiliul Europei, in special…

7 ore ago

Patru britanice il acuza pe Andrew Tate de viol. Dupa incheierea procesului din Romania, va urma un proces civil in Marea Britanie

Patru britanice il dau in judecata pe Andrew Tate la Inalta Curte din Londra pentru…

7 ore ago

Razboiul candidatilor in SUA: New York Times a scris ca Robert Kennedy Jr a avut un vierme in creier. Echipa de campanie spune ca si-a revenit de atunci

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy si candidat independent la presedintia…

8 ore ago

S-a deschis cel mai mare „aspirator de poluare” din lume. Iata cum functioneaza

„Cea mai mare fabrica din lume” pentru aspirarea poluarii care incalzeste planeta din atmosfera, ca…

8 ore ago