politica

„Halal negociator”. Cum il umileste Orlando pe Ciolacu dupa infrangerea majora de la motiune

Senatorul PSD Eugen Teodorovici il ataca dur pe Marcel Ciolacu dupa ce PSD nu a reusit sa asigure cvorum la motiunea de cenzura. „Halal negociator”, a scris Teodorovici referindu-se la Ciolacu.

Teodorovici mai afirma ca PSD „risca sa devina istorie”.

Postarea lui Teodorovici:

Noul #PRESedinte al PSD s-a facut “PRES”‼️ Dupa ce tocmai se cocotase cu ”avant muncitoresc” in functia de #PRESedinte al #PSDreformat, chiar calcand in picioare ”legea” fundamentala a partidului – Statutul PSD (dar pentru care vom astepta decizia instantei, cum este firesc!), lui Marcel Ciolacu i s-au inmuiat genunchii la primul examen politic al sau si al noii ”conduceri” a #PSDreformat, insirata pe o intreaga pagina. Echipa de “hartie” si-a aratat din start limita de #incompetenta care cerea macar trecerea unei motiuni de cenzura impotriva celui mai #toxic si #josnic guvern si s-a facut „PRES” in fata lui Iohannis & Orban,

NU au reusit nici macar sa convinga parlamentarii sa vina in sala! NU au reusit sa asigure cvorumul necesar. Bine ca au reusit sa-i aduca la ”congresul” in care au fost ”alesi”… Acolo au reusit pentru ca chiar si-au dorit‼️

Vechii “lideri” interimari, Marcel Ciolacu si camaradul Paul Stanescu din echipa “aleasa” in Congresul PSD, NU au mai fost in stare nici macar de un #BLAT politic, asa cum a fost in februarie 2020, cu trecerea unei motiuni cu 261 de voturi, pentru ca, dupa cateva zile in martie, sa voteze, iar, EXACT acelasi guvern Orban.

“Onorabilul” #PRESedinte social-democrat, supranumit si “negociatorul” (apropo, si despre Orban se spune ca este un excelent negociator, dar macar, la el chiar se vede!) a trecut prin chinurile motiunii, de la avem foarte multe voturi, ”cel putin 250”, avem suficiente voturi, mai avem sustinere …”pe muchie”, pana la umilinta lui „fara cvorum”! Halal negociator.

#PSD, trezeste-te, pana nu devii ISTORIE‼️

Citeste si: „Motiunea de cenzura va trece 100%”. Cum a batut Ciolacu toba doua luni cu motiunea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca PNL a avut o strategie pentru a nu se face cvorum la sedinta in care urma sa se dezbata si sa se voteze motiunea de cenzura, iar daca s-ar fi dat un vot, PSD ar fi strans 250 de optiuni „pentru” motiune.

Intrebat, la Palatul Parlamentului, ce s-a intamplat cu cele 250 de voturi pe care spunea saptamana trecuta ca le va aduna la motiunea de cenzura, Ciolacu a spus: „Astazi nu au fost. Dupa cum ati vazut, a fost o strategie de a nu se face cvorum, nu de a se da un vot pe motiune. A fost o strategie a PNL, e evident. Eu v-am spus ca. daca se va da vot pe motiune. vom avea 250 de voturi. Astazi nu s-a dat un vot pe motiune”.

Ciolacu a mentionat ca PSD nu are cele 233 de voturi necesare adoptarii motiunii de cenzura si a incercat sa creeze o majoritate.

„Nu s-a facut cvorumul, nu s-a votat motiunea de cenzura”, a afirmat el.

Liderul PSD a mai spus ca in maximum doua zile se va reuni Comitetul Politic National al partidului si se va lua o decizie politica in legatura cu pasii ce trebuie urmati pe tema motiunii de cenzura, care nu a putut fi dezbatuta si votata luni din lipsa de cvorum, adaugand ca motiunea nu va fi retrasa.

„Sunt discutii, pentru ca deja s-a terminat o sesiune extroardinara, intram in sesiune ordinara, avem dreptul constitutional de a depune o motiune de cenzura sau de a vota aceasta motiune”, a declarat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Surse: Ciolacu s-a intalnit cu Dan Voiculescu de mai multe ori in ultimele zile. Presiuni pentru ca Piedone sa fie retras in favoarea lui Firea

Premierul PSD Marcel Ciolacu s-a intalnit de cateva ori, in aceste zile, cu Dan Voiculescu…

4 ore ago

Moscova ameninta Polonia, sa nu cumva sa primeasca arme nucleare: „Acestea vor deveni tinte principale pentru Rusia”

Rusia va face din armele nucleare ale NATO din Polonia una dintre tintele sale principale…

6 minute ago

Parlamentul European, vot zdrobitor prin care refuza sa recunoasca rezultatul alegerilor prezidetiale din Rusia. Orban al Ungariei este singurul lider UE care l-a felicitat pe Putin

Parlamentul European refuza sa recunoasca rezultatele alegerilor prezidentiale din Rusia si a cerut statelor membre…

25 de minute ago

BREAKING Clotilde Armand, trimisa in judecata chiar in ziua in care si-a depus candidatura. Acuzatiile procurorilor si reactia primarului Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisa joi in judecata de procurori, la putin…

3 ore ago

Au zburat palele cabaretului Moulin Rouge, faimos obiectiv turistic al Parisului – Video

Palele morii de vant Moulin Rouge, unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Paris,…

O oră ago