politica

Inca o teapa marca Firea. Testarea bucurestenilor se amana pe termen nederminat: „Suntem in alt scenariu”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri la Digi24 ca marea „testare” a bucurestenilor se amana pe termen nelimitat. „Nu mai pot avansa termene, nu mai tine de mine. Suntem in alt scenariu”, a sustintu Firea.

„Ne-am dorit sa facem si aceasta testare la Bucuresti pentru ca e poarta de intrare in tara, zilnic vin sute de romani care au lucrat sau invata in strainatate, nu s-a oprit acest val de romani care se intorc, romanii au dreptul sa se intoarca, iar noi trebuie sa luam masuri.

Legat de primele teste, nu as vrea sa spun ziua, vreau sa fiu putin mai precauta in a da astfel de informatii, cand depindem de mai multe institutii sau persoane. Nu mai tine totul de mine si echipa, nu mai pot avansa termene.

Dupa lipsa de sprijin de saptamana trecuta a trebuit sa ne reorganizam in interiorul grupului de suport.

E dificultate in a achizitiona aceste teste, toate marile orase din lume fac astfel de comenzi, deja e presiune pe companiile medicale. Noi vrem sa le avem pe cele mai bune, care sa fie certificate, nu vrem sa fim pacaliti sau sa ne spuna medicii ca nu sunt profesionale”, a pretins Gabriela Firea.

Citeste si: „Testele rapide sunt fake” – Streinu Cercel, acum 7 zile. Astazi face teste rapide impreuna cu Firea

„Asa cum banuiam, doamna Firea a abandonat cascadoria cu testarea generalizata – dupa un timp a mai taiat din coada vulpii si a zis ca va testa 6000 de medici – in Bucuresti. Orice om cu 2-3 neuroni stia ca e o problema globala cu testarea – nu sunt teste, nu sunt aparate, nu sunt oameni pregatiti sa le manipuleze – la ora la care ea livra aceste promisiuni. Insa asta n-a impiedicat-o sa se lanseze in noi declaratii aberante.

Acum, ne zice doamna: ‘Nu mai pot avansa termene, nu mai tine de mine. Suntem in alt scenariu’ (titlul de pe Digi 24, prietenii ei…)

Ma rog, doamna a fost mereu in alt scenariu. Un scenariu cu nerusinati care mint fara sfiala”, a comentat iroc jurnalistul Mircea Marian.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

6 ore ago

Filmare la Cluj, doi politisti se chinuie sa retina un individ agresiv. Politista pulverizeaza spray si in fata colegului ei – Video

Doi politisti din Cluj s-au chinuit miercuri sa bage in masina politiei un individ care…

4 ore ago

Kosovo nu accepta o conditie impusa pentru aderarea la Consiliul Europei: Crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sarba

Premierul kosovar Albin Kurti a criticat, miercuri, conditiile de aderare la Consiliul Europei, in special…

8 ore ago

Patru britanice il acuza pe Andrew Tate de viol. Dupa incheierea procesului din Romania, va urma un proces civil in Marea Britanie

Patru britanice il dau in judecata pe Andrew Tate la Inalta Curte din Londra pentru…

9 ore ago

Razboiul candidatilor in SUA: New York Times a scris ca Robert Kennedy Jr a avut un vierme in creier. Echipa de campanie spune ca si-a revenit de atunci

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy si candidat independent la presedintia…

9 ore ago

S-a deschis cel mai mare „aspirator de poluare” din lume. Iata cum functioneaza

„Cea mai mare fabrica din lume” pentru aspirarea poluarii care incalzeste planeta din atmosfera, ca…

9 ore ago