news

Mama medicului Razvan Constantinescu este infectata si „se zbate intre viata si moarte”. Anul trecut, el cerea sa fie infectat pentru a demonstra ca virusul este o „simpla raceala”

Medicul Razvan Constantinescu, celebru pentru campaniile sale impotriva vaccinarii si a mastii de protectie, a anuntat ca mama sa se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost infectata cu coronavirus Covid-19. Mama sa nu este vaccinata.

„O doamna vaccinata a vizitat-o pe mama in creierul muntilor si i-a dat mizeria. De doua saptamani, suntem intre viata si moarte. Conform prostavanimii din presa, acea doamna era ‘imunizata’ (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Targu Neamt, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcaria din flacon va distruge lumea”, a scris Razvan Constantinescu pe Facebook.

Razvan Constantinescu a sustinut ca virusul este o „banala raceala” iar anul trecut a dorit sa se infecteze singru pentru a demonstra acest lucru.

Iata postarile lui Razvan Constantinescu:

14 octombrie: „CARE MAI ESTI IMUNIZAT, OAIE?!

„O doamna vaccinata a vizitat-o pe mama in creierul muntilor si i-a dat mizeria. De doua saptamani, suntem intre viata si moarte. Conform prostavanimii din presa, acea doamna era «imunizata» (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Targu Neamt, vaccinat full.

Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcaria din flacon va distruge lumea.”

15 octombrie: „AM INCREDERE IN STIINTA”

„Tu-ti gheinavfancsanul ma-tii, Fauci, cu fake-stiinta ta, cu tot! Daca moare mama, o sa-mi dedic restul vietii pentru gasirea pangolinului aluia ca sa ti-l bag in cur, tie sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe muma-ta, dupa ce-i pui doua sau trei masti, ca sa nu vada ce a zamislit, savantule de renume mondial!”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

9 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

9 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

12 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

9 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

9 ore ago