news

Niculae Badalau ramane in arest preventiv

Niculae Badalau ramane in arest preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins joi contestatia, potrivit Agerpres.

In plus, instanta suprema a admis contestatia DNA si a dispus arest preventiv fata de o complice a lui Badalau, Elena Matache, care anterior fusese plasata in arest la domiciliu.

Decizia Instantei supreme este definitiva.

Pe 28 noiembrie, Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului senator PSD pentru savarsirea infractiunilor de dare de mita si trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat ca i-a oferit mita 170.000 de euro unui primar din judetul Giurgiu in schimbul acordarii unor contracte de lucrari publice unei societati apartinand unei rude.

Primarul caruia Niculae Badalau i-ar fi oferit mita este Dan Pasat, fost deputat PNL, care a fost condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare pentru santaj.

Dan Pasat are calitatea de martor-denuntator in dosar. El este cel care l-a denuntat pe Badalau la DNA.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Serviciul de Securitate al Ucrainei a capturat o retea de agenti FSB care se pregateau sa-l asasineze pe presedintele Zelenski – VIDEO

Serviciul de Securitate al Ucrainei a anuntat ca ar fi demascat o retea de agenti…

22 de minute ago

Steven Seagal s-a dus la investirea lui Putin, mesaj delirant: „Este cel mai mare lider mondial. Viitorul va fi cel mai bun cu el” – Video

Actorul american Steven Seagal si-a facut aparitia in Rusia, la Moscova, cu ocazia celei de-a…

O oră ago

Datoriile Romaniei au ajuns la un nivel fara precedent in mandatul „specialistilor” lui Ciolacu: 52,5% din Produsul Intern Brut (PIB)

Nivel record al datoriei publice a Romaniei. Aceasta a ajuns la 841,292 miliarde lei in…

2 ore ago