politica

Penibil plagiat. Dragnea a „gasit” inca o valiza: „Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte si a dat-o unui prieten”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, in Parlament, cu o valiza despre care a spus ca ”un localnic din Sibiu a gasit-o in curte”. Dragnea a prezentat date despre ”cine este si ce a facut” Klaus Iohannis: ”Putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atata placere despre penali”.

Liviu Dragnea a venit, luni, la o conferinta de presa convocata la Parlament cu o valiza despre care a spus ca ”un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte”.

”Este a doua zi de luni si este a doua valiza. Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte si a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten si care prietenul acela cica a devenit martor sub acoperire. Acestea sunt niste stick-uri pe care o sa vi le oferim. Am vazut cu totii, de foarte mult timp, ca sunt jurnalisti care fac dezaluiri cutremuratoare cu privire la activitatea posibil infractionala a presedintelui Iohannis, aceste stiri ori nu se prezinta, ori mor foarte repede, cu totul si cu totul intamplator. Foarte ciudat. Am zis sa le reiau eu”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, citat de news.ro.

Seful PSD a prezentat date despre ”cine este si ce a facut acest personaj”.

”Ceea ce vedem la acest presedinte fake, adica presedinte fals, este doar o imagine falsa, este un personaj de carton, pus in fucntie de statul paralel si sustinut in continuare de statul paralel. Multi procurori l-au descris ca un sef de clan, ca un sef de grup organizat cu toate actiunile intreprinse in perioada in care a fost primar si nu numai”, a mai spus Dragnea.

In timpul conferintei, Dragnea si-a sustinut afirmatiile cu un clip video, realizat dupa o investigatia a Rise Project, despre declaratiile de avere incomplete ale presedintelui Iohannis.

”Putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atata placere despre penali, despre penalii care s-au cocotat in varful statului. In varful statului este presedintele. Spunea ca nu a fost niciodata urmarit penal: minciuni. A fost urmarit in mai multe dosare si nu si-a dat demisia ala cum cere unora”, a mai spus Liviu Dragnea.

Acesta a anuntat ca lunea viitoare va prezenta cea de-a treia valiza.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Datoriile Romaniei au ajuns la un nivel fara precedent in mandatul „specialistilor” lui Ciolacu: 52,5% din Produsul Intern Brut (PIB)

Nivel record al datoriei publice a Romaniei. Aceasta a ajuns la 841,292 miliarde lei in…

13 minute ago

Individ cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Plus multe alte prafuri si substante

Un individ a fost prins, luni seara, cu o cantitate insemnata de droguri la Festivalul…

O oră ago

Nu e o gluma: politistii locali vor protesta maine in fata guvernului pentru ca „nu primesc sporuri pentru munca prestata in weekend”

Politistii locali vor protesta, miercuri, in fata Guvernului, avand mai multe solicitari de natura financiara,…

2 ore ago