politica

Ponta vrea sa o inlocuiasca pe Dancila cu Grindeanu: „Mergem la Iohannis si ii spunem ca avem majoritate PSD-ProRomania-ALDE”

Victor Ponta  a anuntat, marti, ca dupa caderea Guvernului Dancila se va forma o noua majoritate din PSD, ALDE si Pro Romania care va merge la Iohannis cu o propunere de premier „independent”. Acest „independent” nu ar fi nimeni altul decat Sorin Grindeanu.

”Eu cred ca dupa ce pica Guvernul Dancila, o sa merg la fostii mei colegii mei colegi de la PSD, alaturi de cei de la ALDE si am sa le spun in felul urmator: haideti sa semnam toti parlamentarii celor trei partide un angajament si sa mergem la Cotroceni, cred ca in total suntem vreo 260. La Cotroceni mergem si-i spunem domnului presedinte: noi suntem parlamentarii alesi in anul 2016, suntem 260 de parlamentari si vrem sa ducem guvernarea pana la sfarsit. Uitati de Dancila! Gata, Dancila nu mai este!

Prim-ministru trebuie sa fie o persoana care sa nu fie implicat politic. Nu trebuie sa fie un premier de la PSD, de la Pro Romania ca e partid prea mic sau de la ALDE”, a declarat Ponta intr-un interviu pentru DC News.

„Independentul” anunta de Ponta a r fi Sorin Grindeanu, anunta surse politice citate de EVZ: „s-a stabilit si premierul cu care PSD – Pro Romania – ALDE va merge Cotroceni, Sorin Grindeanu”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

7 ore ago

Protest in Cisiordania: Palestinienii au aruncat cu pietre in masinile diplomatilor UE

Un grup de studenti palestinieni a intrerupt, marti, o intalnire a diplomatilor Uniunii Europene in…

7 ore ago

Rusia a infiintat „politia cartilor”. Literatura, odata cu statut special, va fi de acum cenzurata

Un nou „consiliu de experti” infiintat in Rusia foloseste o lege veche de un deceniu…

7 ore ago

Cel putin 50 de persoane s-ar fi inecat dupa ce o ambarcatiune cu migranti din Senegal s-a scufundat in largul Insulelor Canare

Cel putin 50 de persoane s-ar fi inecat dupa ce o ambarcatiune cu migranti care…

7 ore ago

Curtea Internationala de Justitie a respins o cerere inaintata de Nicaragua de a ordona Germaniei sa inceteze vanzarea de arme catre Israel

Curtea Internationala de Justitie a respins, cu 15 voturi la unu, cererea inaintata de Nicaragua…

7 ore ago