Categories: actualitatenews

Profesor de religie din Targoviste, dupa ce si-a amenintat elevii: „PROSTI nu e jignire”

Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita si conducerea Liceului „Petru Cercel” din Targoviste fac verificari in cazul unui profesor de religie, dupa ce elevii din clasa la care este diriginte l-au inregistrat in timp ce ii jignea pe ei si adresa injurii altor profesori.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dambovita a dispus constituirea unei comisii la nivel judetean si efectuarea de verificari la Liceul „Petru Cercel” din municipiul Targoviste, dupa ce au fost facute publice inregistrari cu un profesor de la aceasta unitate de invatamant, in care cadrul didactic isi jigneste atat elevii, cat si pe unii dintre colegi, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al ISJ Dambovita, Valentin Stancu.

Potrivit acestuia, in paralel, comisia de disciplina a Liceului Teoretic „Petru Cercel” face verificari in acest caz.

Profesorul de religie Adrian Baicu a fost inregistrat de elevii clasei a XII-a, la care este diriginte si care il acuza inclusiv de violenta fizica. In inregistrarea facuta publica de elevi, se aude cum cadrul didactic le spune acestora ca sunt „nesimtiti” si „prosti”, iar despre unii dintre colegii sai profesori spune ca sunt „prosti, nesimtiti si niste jigodii ordinare”.

Profesorul de religie si-a explicat comportamentul spunand ca „prost” si „nesimtit” nu sunt jigniri, ci constatari legate de comportamentul unor oameni, el adaugand ca aceste cuvinte se regasesc si in dictionarul explicativ al limbii romane.

Adrian Baicu este profesor de peste 10 ani si a fost consilier al fostului viceprimar cu atributii de primar al municipiului Targoviste Ciprian Prisacaru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

„Dezastru istoric”. Zeci de morti si sute de disparuti din cauza inundatiilor din Brazilia

Potrivit CNN, cel putin 57 de oameni au murit si alti 373 sunt dati disparuti…

57 de minute ago

In timp ce Putin era la slujba de Inviere, rusii bombardau Harkovul. 23 din cele 24 de drone au fost doborate de ucraineni

Slujba Invierii a venit in Ucraina, in al treilea an de razboi, sub amenintarea dronelor…

3 ore ago

Noi proteste, cu mii de israelieni, pentru intoarcerea ostaticilor, la Tel Aviv. „Trebuie sa ii aducem inapoi. Trebuie sa schimbam acest guvern”

Un nou protest, sambata seara, cu mii de israelieni care i-au cderut premierului Benjamin Netanyahu…

4 ore ago

Avion rusesc, SU-25, doborat de ucraineni, in Donetsk. „Sa fim foarte concentrati in aceste zile”, spune Volodimir Zelenski

Fortele ucrainene au doborat un avion rusesc Su-25 in regiunea Donetk, din estul Ucrainei, a…

4 ore ago

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

13 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

14 ore ago