news

Profesori pensionari, sot si sotie, au fost ucisi de coronavirus la Ramnicu Sarat

Doi profesori din Ramnicu Sarat, sot si sotie, care iesisera la pensie, au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, la distanta de mai putin de doua saptamani unul fata de celalalt.

Surse medicale, citate de news.ro, spun ca primul care a decedat a fost barbatul, in varsta de 68 de ani. Profesorul Iuga Constantin Cireasa avea afectiuni mai vechi si a murit in urma infectiei cu SARS-COV-2.

Dupa mai putin de doua saptamani, a decedat si sotia sa, Violeta Cireasa, fost profesor de limba romana la Liceul Teoretic „Stefan cel Mare” din Ramnicu Sarat.

„Dragi prieteni ai Liceului Teoretic ‘Stefan cel Mare’ suntem nevoiti sa aducem o noua veste trista! A trecut la cele vesnice si doamna profesoara de limba romana Cireasa Violeta, dupa o lupta apriga cu noul virus… Pentru cei care am cunoscut-o va ramane vesnic in amintire o doamna deosebita, delicata si cu un farmec aparte; o doamna profesoara mult indragita atat de elevi cat si de colegi! O rugaciune din suflet si un gand pios! Dumnezeu s-o odihneasca in pace printre ingeri! Ramas bun doamna profesoara!”, este mesajul postat de conducerea Liceului Teoretic „Stefan cel Mare” din Ramnicu Sarat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

3 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

3 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

5 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

3 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

12 ore ago