news

S-a sucit Mircea Diaconu. Stupefactie la Antena 3, el a laudat-o pe Kovesi: ”Am fost placut surprins, mi-ar face placere sa discut cu dansa”

Europarlamentarul Mircea Diaconu s-a declarat „placut surprins” de faptul ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, l-a salutat in timpul unei intalniri intamplatoare in sediul Parlamentului European.

Aflat in studiourile Antena 3, Diaconu a avut o atitudine surprinzatoare fata de Kovesi. Solicitat sa comenteze imagini cu fosta sefa DNA, Diaconu a inceput sao laude: ”E foarte bine, si dansa a avut concediu, e firesc, daca de cinci ani dansa n-a mai avut concediu, e firesc in fiecare an sa ai concediu, sa te relaxezi, foarte bine, sa-si traiasca viata”.

Europarlamentarul a dezvaluit apoi ca a avut o intalnire „placuta” cu Kovesi in Parlamentul European.

”Am fost placut surprins ca m-a vazut, mi-a zambit prieteneste, m-a salutat, eu la fel, dansa intai, ma rog, greseala din partea mea, fara discutie, cu aceeasi placere am salutat-o si eu, e un cetatean roman, m-a vazut imediat, era foarte multa lume, m-a salutat si m-am bucurat mult. Abia astept s-o vad acum, ca e in civilie, si, daca o sa am ocazia, mi-ar facea placere sa discut cu dansa tot felul de lucruri ca inteleg ca e ca mine, isi gateste singura, iti calca, la fel si eu. Suntem oameni normali”, a mai spus Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu a atacat violent DNA pana acum, fiind deseori invitat la Antena 3 pentru a critica actiunile Laurei Codruta Kovesi.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Noi proteste, cu mii de israelieni, pentru intoarcerea ostaticilor, la Tel Aviv. „Trebuie sa ii aducem inapoi. Trebuie sa schimbam acest guvern”

Un nou protest, sambata seara, cu mii de israelieni care i-au cderut premierului Benjamin Netanyahu…

32 de minute ago

Avion rusesc, SU-25, doborat de ucraineni, in Donetsk. „Sa fim foarte concentrati in aceste zile”, spune Volodimir Zelenski

Fortele ucrainene au doborat un avion rusesc Su-25 in regiunea Donetk, din estul Ucrainei, a…

51 de minute ago

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

10 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

10 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

12 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

13 ore ago