politica

Seful PSD reactioneaza violent fata de comunicatul SRI. Dragnea a gasit inca pe cineva care „a cedat statului paralel”

Liviu Dragnea afirma ca directorul SRI a cedat statului paralel, precizarea venind in contextul in care SRI a raspuns, luni, unui alt atac al liderului PSD, sustinand ca Serviciul nu este implicat in jocuri de putere.

„E bine sa nu mai fie implicat (SRI) in nimic altceva decat in ce prevad atributiile legale si constitutionale. Sunt implicati in dezbaterea publica pentru ca vin informatii despre implicarea efectiva in alte actiuni care nu au legatura cu activitatea lor”, a spus Liviu Dragnea.

Intrebat de ce nu il mai sustine pe Eduard Hellvid, Dragnea a raspuns: „S-a intamplat ca a cedat si el statului paralel”.

La finele saptamanii trecute, dupa sedinta CEX al PSD, Liviu Dragnea anunta ca nu va demisiona din fruntea partidului, nici de la sefia Camerei Deputatilor, transmitand public un avertisment dur sefului statului, Klaus Iohannis, dar si altor sefi de institutii importante, printre care si seful SRI, Eduard Hellvig.

„Este regretabil faptul ca se incearca atragerea Serviciului Roman de Informatii intr-o zona a speculatiilor prin afirmatii false, acuzatii nefondate si calomnierea cadrelor Serviciului.

SRI condamna ferm aceste incercari de denigrare a institutiei si ii asigura pe partenerii interni si externi ca va ramane ancorat in misiunile sale care privesc exclusiv securitatea nationala.

Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, ii asigura pe toti cetatenii Romaniei de neimplicare in niciun fel de jocuri de putere, de mentinere a institutiei in afara dezbaterilor politice si de determinare in efortul conjugat de a prezerva securitatea nationala”, transmite SRI printr-un comunicat de presa.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Presedintele Klaus Iohannis, la decernarea premiilor Distinguished International Leadership: „SUA nu au un aliat mai bun decat Romania”

Presedintele Klaus Iohannis a primit premiul Distinguished International Leadership pentru anul 2024, acordat de Consiliul…

12 minute ago

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

10 ore ago

Filmare la Cluj, doi politisti se chinuie sa retina un individ agresiv. Politista pulverizeaza spray si in fata colegului ei – Video

Doi politisti din Cluj s-au chinuit miercuri sa bage in masina politiei un individ care…

9 ore ago

Kosovo nu accepta o conditie impusa pentru aderarea la Consiliul Europei: Crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sarba

Premierul kosovar Albin Kurti a criticat, miercuri, conditiile de aderare la Consiliul Europei, in special…

13 ore ago

Patru britanice il acuza pe Andrew Tate de viol. Dupa incheierea procesului din Romania, va urma un proces civil in Marea Britanie

Patru britanice il dau in judecata pe Andrew Tate la Inalta Curte din Londra pentru…

13 ore ago

Razboiul candidatilor in SUA: New York Times a scris ca Robert Kennedy Jr a avut un vierme in creier. Echipa de campanie spune ca si-a revenit de atunci

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy si candidat independent la presedintia…

13 ore ago