news

Vesti proaste pentru Vlad Pascu: tanarul din Petrosani care a condus beat si a ucis un minor pe trecerea de pietoni, condamnat definitiv la aproape 14 ani de inchisoare

Tanarul de 19 ani din Petrosani care s-a urcat baut la volan in decembrie 2022 si a lovit cu masina sase copii, pe trecerea de pietoni, iar unul dintre ei a murit a fost condamnat la 13 ani si 10 luni de inchisoare.

Magistratii au luat in calcul faptul ca tanarul ca era baut, ca a fugit de la locul faptei, lasand copiii sa agonizeze si nu avea nici permisul de conducere valid.

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au mai stabilit, de asemenea, daune morale de peste 700.000 de euro. In prima instanta, despagubirile decise de judecatorii din Hunedoara au fost aproape duble.

In decembrie 2022, tanarul acum in varsta de 21 de ani, a lovit cu masina sase copii pe o trecere de pietoni din Petrosani. Anchetatorii au stabilit ca soferul a comis infractiuni pe banda rulanta. S-a urcat la volan desi nu avea permis, a condus baut, circula cu viteza.

Expertizele au aratat ca acesta avea si peste 130 km/h in localitate, inainte sa loveasca grupul de copii. A fost gasit de politisti 15 minute mai tarziu in orasul Aninoasa. De asemenea, in rechizitoriul intocmit de procurori se arata ca masina avea probleme tehnice.

Soferul a fost judecat pentru omor si pentru tentativa de omor calificat – spre deosebire de Vlad Pascu, „beizadeaua ucigasa de la 2 Mai”, in cazul caruia judecatorii au respins solicitarea de incadrare a faptei in omor calificat, acesta urma sa fie judecat doar pentru „omor din culpa”.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Anuntul Moscovei de Paste: „Presedintele Putin a ordonat exercitii nucleare” pentru a speria Occidentul

Rusia a anuntat luni ca va organiza un exercitiu militar care va include antrenamente pentru…

O oră ago

Primarul Bucurestiului, Nicusor Dan, sustine ca ar mai avea nevoie de inca trei mandate pentru a rezolva toate problemele orasului

Actualul primar al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca ar mai avea nevoie de inca trei…

3 ore ago

Atac murdar al lui Piedone pe teme religioase: „Nicusor, stim ca nu esti dus la biserica, te opui familiei traditionale”

Cristian Popescu Piedone a lansat un atac murdar, in a doua zi de Paste, la…

3 ore ago

Liiceanu: „Firea din nou la primarie? Ce cauta din nou? Cum de oamenii o accepta?”. Ce spune despre Piedone: „E innebunitor”

Mesaje dure al lui Gabriela Liiceanu in legatura cu doi dintre principalii candidati la Primaria…

3 ore ago

Franta si-a trimis oficial primii militari in Ucraina, ei sunt membri ai Legiunii Straine. Cum va reactiona NATO?

Franta a trimis primele sale trupe in mod oficial in Ucraina. Acestea au fost desfasurate…

3 ore ago