Categories: life

Atentie cum mananci carnea de MIEL. De ce poti ajunge la SPITAL

Peste trei zile este Pastele si pe masa fiecarui roman se va afla traditionala mancare gatita cu carne de miel. Exista riscuri pe care multi nu le cunosc legate de preparatele din miel.

Potrivit doctorul zilei.ro, „Carnea de miel este extrem de grea. Se digera mai greu si este mai grasa decat cea de oaie, avand foarte mult colagen”.

In concluzie, persoanele care au probleme cu ficatul, boli cardio-vasculare si, mai ales, de colecist, ar trebui sa evite acest aliment. De altfel, aceasta carne este periculoasa pentru toata lumea, deoarece ciorba de miel este foarte grasa.

Pentru cine nu poate sta departe de carnea de miel, se recomanda, pe langa portiile mici, consumarea preparatelor din carne de miel fara garnituri, ci doar cu multe verdeturi si legume, pentru a ajuta la digestie.

De asemenea, pe multi romani, pe langa excesul alimentar din cele trei zile, ii caractrerizeaza si consumul excesiv de alcool. Un pahar de bautura nu afecteazpe nimeni, insa, „excesul poate duce la afectiuni grave, precum pancreatitele, complicatii extrem de severe. In general, romanii se confrunta cu probleme digestive de Paste, precum diareea, colecistita sau colica biliara”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

13 minute ago

In Statele Unite au fost identificate primele trei cazuri de infectare cu HIV prin intermediul acelor folosite in tratamente cosmetice

Trei femei care au fost diagnosticate cu HIV dupa ce au fost supuse unor proceduri…

8 minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

54 de minute ago

AstraZeneca recunoaste pentru prima data oficial ca vaccinul sau Covid poate provoca efecte secundare rare

AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documente judiciare ca vaccinul sau Covid poate provoca…

O oră ago

Basescu anunta ca „nu ma duc la vot” daca ar trebui sa aleaga intre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si Mircea Geoana: „Niciunul dintre ei”

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, chestionat pe cine dintre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si…

46 de minute ago