politica

Gruparea penala Dragnea sare sa-l apere pe Cumpanasu: „Ce ticalosi! Lovesc toti cu sete in Alex Cumpanasu ca intr-un sac de box”

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, sustine ca Alexandru Cumpanasu este atacat de „ticalosi” intrucat a „starnit viesparul”.

„Lovesc toti cu sete in Alex Cumpanasu ca intr-un sac de box. Fara mila si fara nicio ratiune. I-au luat in vizor si familia, fratii, neamurile. Sunt injurati de-a valma si tocati marunt de propagandisti extrem de priceputi la asta. Si abia acum intelege Alex ce inseamna sa starnesti viesparul plin de ticalosi. Si ce ticalosi…”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Sotia lui Alexandru Cumpanasu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD in calitate de consiliera, a scris aktual24.ro in urma cu doua zile. In ianuarie 2018 ea a renuntat la functia de consiliera a lui Dancila pentru a deveni apoi secretar general al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) condusa de catre Cumpanasu.

Simona-Gabriela Baltag, actual Cumpanasu, a fost numita consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Sorin Grindeanu in 28 iunie 2017. Ea a continuat sa fie consiliera a premierilor PSD si dupa plecarea lui Grindeanu si Tudose, pana in ianuarie 2018, in mandatul lui Dancila.

Cumpanasu s-a casatorit cu Baltag in octombrie 2018, pe cand aceasta indeplinea functia de secretar general al CNMR.

Iata ce spunea Cumpanasu in februarie 2018, dupa ce si-a numit viitoarea sotie ca secretar general al organizatiei pe care tot el o conduce.

„Prin numirea doamnei Simona Baltag in functia de secretar general al CNMR am realizat o consolidare importanta a organizatiei din punct de vedere administrativ si ca reprezentare. Experienta in administratia centrala si rezultatele obtinute vor spori dinamica si forta CNMR”, a declarat atunci Alexandru Cumpanasu intr-un comunicat de presa.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

O femeie de afaceri din Franta i-a lasat toata averea ei, cotata la aproape 3 milioane de euro, menajerei thailandeze, inainte de a se sinucide

O femeie de afaceri franceza i-a lasat mostenire bunuri in valoare de aproximativ  3milioane de…

42 de minute ago

Secretarul general al ONU avertizeaza Israelul ca „invadarea orasului Rafah ar fi intolerabila”

"Invadarea" orasului Rafah, din sudul Fasiei Gaza, unde Israelul a promis ca va desfasura o…

57 de minute ago

„Comportament inacceptabil”: un avion de lupta chinez a lansat rachete de semnalizare pe traiectoria unui elicopter al marinei australiene

Premierul australian Anthony Albanese a denuntat marti Beijingului comportamentul "inacceptabil" al unui avion de lupta…

O oră ago

Judecatoarea din Suceava care le furniza informatii interlopilor se plange ca DIICOT i-ar fi incalcat intimitatea inregistrand-o cand se droga alaturi de acestia

Judecatoarea Ana Maria Chirila care vindea informatii interlopilor si a fost filmata in timp ce…

O oră ago

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou in Madrid, dupa ce a coborat pe sine sa-si faca nevoile

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou dupa ce a intrat pe…

2 ore ago